Kriisa lanserar unik analysmotorMed dryga tio års erfarenhet av utvärdering och analys av händelsebaserad data för svenska försvarsmakten, förpackar nu Kriisa Consulting AB sina samlade kunskaper i en fristående produkt som skräddarsys efter beställaren: EVSIGHT.

– Det som gör vårt system unikt är att det visualiserar resultatet grafiskt oberoende av var rådatan kommer ifrån, förklarar Gustav Jonsson på Kriisa.

Kritiska händelser sorteras fram och ger underlag för navigering på ett sätt som gör det både lättare och snabbare att komma fram till precis vad som har hänt även i komplexa situationer med mängder av faktorer.

Möjligheten att snabbt och överskådligt kunna strukturera utifrån ett så brett underlag är ny. Befintliga lösningar är vanligen antingen systemberoende eller begränsade till vissa typer av data. Med EVSIGHT kan exempelvis video, ljud, protokoll, geografisk information och tekniska data från ledningssystem eller dylikt bilda beslutsunderlag för i princip allt slags utredningsarbete.

– Vi tillhandahåller fortfarande både personal och verktyget för de kunder som föredrar lösningen som en tjänst istället för en produkt. Men många har både behov och nytta av att göra den här typen av arbete själva, avslutar Gustav Jonsson.

 Presenteras av
 

 

Läs mer på: www.kriisa.se

Följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/kriisa-consulting-ab

Kontakt telefon: 08-100 090

Kontakt e-post: info@kriisa.se