Nya Visitfjällen.se vill bidra till digitalisering av FjällvärldenVisitfjällen startades redan 2009 av en fjällfantast som ville frälsa Sverige och sin omgivning med kunskap och inspiration för att få fler att besöka den svenska fjällvärlden. 2017 fick sajten ny ägare som vill utveckla idéen ytterligare och skapa en plattform full av fjällinformation och spännande nyheter från vår vackra fjällvärld.

Under det senaste året har ett stort arbete genomförts för att bygga om hela sajten för att anpassa den till dagens teknik och användarnas förväntningar. 
– Vi vill bidra till att digitalisera fjällvärlden, synliggöra alla passionerade företagare som driver på utvecklingen för en stark besöksnäring i norra Sverige men viktigaste av allt är att fler får upp ögonen för fjällen som resmål, det säger Marcus Ståhl, en av personerna bakom satsningen. 

Finns till för användarna och inte bara för fjällfantasterna
På Visitfjällen.se hittar man som besökare både inspirerande artiklar om allt från fjällvandring till skidåkning men också information om hundratals fjällföretag med både kontaktuppgifter och information. Man kan dessutom betygsätta företagen och läsa andras recensioner vilket skapar en ännu bättre gästupplevelse. 

– Vi är exalterade och glada över att vi nu kunnat lansera en första version av Visitfjällen 2.0 men det är bara en start. Det är fortfarande mycket innehåll som behöver uppdateras och mängder av artiklar och företagsbeskrivningar och ska skapas. 

Framtida intäkter
I dagsläget är all synlighet gratis på sajten och tanken är att alla företag, stora som små, ska ha möjligen att synas på sajten. Längre fram kommer olika premiumerbjudanden att tas fram. Men det kommer ske i samverkan med företagen som verkar i fjällen. 

– Vi vill att företagen ska vara med och påverka inriktningen på sajten och när vi kan vara med och bidra till konkret nytta kommer även vår intäktsmodell att utkristallisera sig. Vi vill bli den naturliga platsen att gå till för att planera sin fjällsemester digitalt, avslutar Marcus.

Vare sig du ska till Lapplandsfjällen eller Vemdalen så hittar du mängder av bra tips på Visit Fjällen. 

Apropå just Vemdalen så arbetar även dem aktivt för att ligga i framkant i den digitala utvecklingen, ny hemsida med integrerad e-handel och kartfunktion är navet i deras nya digitala strategi för att locka nya gäster.  

 Presenteras av
logo-visitfjallen-ny-2

Symantec räknar ner till GDPR

November 16, 2017

Symantec räknar ner till GDPR

Med knappa 200 kalenderdagar kvar tills EU:s regelverk träder i kraft är det bråda dagar för företag, myndigheter och organisationer. På Symantec ser man en ökad efterfrågan från både små som stora företag.

Luftburen intelligens skapar smartare byggnader

September 29, 2017

Luftburen intelligens skapar smartare byggnader

Framtidens ventilationssystem ska inte bara förse oss med ren luft och en behaglig temperatur. Det kan också fungera som ett nervsystem för framtidens smarta fastigheter. Det var ett av budskapen när Jan Risén på ventilationsföretaget Swegon talade under Dagens Industris konferens Smarta Fastigheter i Stockholm.

Upptäck e-fakturans dolda potential

May 4, 2018

Upptäck e-fakturans dolda potential

E-faktura är mycket mer än bara ett behändigt underlag för transaktioner.
Det är ett mångfacetterat verktyg som öppnar nya horisonter.
Anders Jonsson, ekonomichef på InExchange, tipsar här om e-fakturans dolda potential.

(Visited 69 times, 1 visits today)